Oud dakbeschot & oude vloerdelen

Oud dakbeschot & oude vloerdelen

Hout is een duurzaam product en gaat onder de juiste omstandigheden eeuwen mee. Daarom kun je hout als het in goede omstandigheden bewaard is gebleven erg goed hergebruiken. Bij Gebruikte Bouwmaterialen hebben we altijd een grote voorraad oud dakbeschot en oude vloerdelen geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kun je de grenen planken gebruiken voor bouw en restauratie of om te verwerken in de interieurbouw of meubelmakerij. Grenen komt met name van de grove den. Daarnaast is het geschikt voor vloer- en/of wandbekleding. Onze partijen hebben een geleefd karakter en dat geeft het de planken een unieke uitstraling.

Ons aanbod varieert van dag tot dag en we ontvangen regelmatig nieuwe partijen oud hout! Het meeste wat we hebben is grenen. 

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *