Over ons

Welkom bij gebruiktebouwmaterialen.nl

Wij zijn een groot bedrijf gespecialiseerd in oude bouwmaterialen. Bij ons vindt u een prachtig assortiment aan historische bouwmaterialen. Wilt u bouwen, verbouwen of restaureren? Geef uw huis een unieke sfeer door gebruik te maken van karakteristieke bouwmaterialen.

 

Onze oude bouwmaterialen komen overal vandaan. Bijvoorbeeld oude historische gebouwen zoals kloosters, kerken, monumentale panden & woningen. We houden van oude materialen omdat ze een uniek karakter hebben. Onze bouwmaterialen zijn duurzaam, maar dragen ook verhalen met zich mee en geven daarmee uw huis sfeer & karakter.

 

We zijn regelmatig te vinden bij de sloop van oude panden. Hier verzamelen we zorgvuldig oude dakpannen, metselstenen, paneeldeuren en dakbeschot of vloerdelen. De dakpannen worden vervolgens zorgvuldig gesorteerd op kwaliteit. De metselstenen worden met de hand een voor een schoon gebikt. Het dakbeschot en- of vloerdelen leent zich voor verschillende doeleinden, als vloer of wandbekleding, voor constructiewerk of voor het maken van kasten, meubels of bijvoorbeeld loftdeuren.

 

We hebben een groot netwerk en ons assortiment wisselt dan ook regelmatig. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen u graag op weg en adviseren u graag over de restauratie of nieuwbouw van uw huis.

Waarom ons?

AL onze producten

snel thuisbezorgd!

Niet tevreden

geld terug

6 dagen per week

staan wij voor u klaar

Tevreden klanten

JoepMetselaar

“Al een aantal keer bakstenen besteld bij oudebouwmaterialen.nl, super service en snel thuisbezorgd!”

BobTimmerman

“Het oude houten dakbeschot is altijd in goede staat en ideal om als voor bijvoorbeeld een loftdeur!”

0
+
KLANTEN GINGEN U VOOR
0
HR
DAGEN VOOR U KLAAR
0
+
KOPJES KOFFIE
0
%
POSITIEVE RECENSIES
0
+
PRODUCTEN